Увага інтернет - АФЕРА!

  • 13.01.2018, 18:34,
  • ІТ
  • 0
Вже декілька місяців в різних групах у Фейсбуці пропонують «заробити» на рекламі, продажі товарів та перегляді  відеороликів.Ми вирішили дізнатися, як це все працює і ставили «+++» в коментарях до даних постів. На наші коментарі нам надійшло близько 50 відповідей щодо заробітку в інтернеті.
Ми перевірили всі.
   №1. Перегляд відео
Вам пропонують переглянути відео і отримати за це кошти. Насправді, вам за це ніхто не заплатить.
В цьому випадку вам запропонують продивитись відео в середньому близько  15 грн. за хвилину. Переважно показують відеоогляди товарів. Зважаючи на розмір аудиторії, то вартість ціни перегляду перевищує телевізійну рекламу, що змушує  засумніватись.
Зняти кошти можна тільки набравши на балансі не менше 2500 грн. Наші журналісти заробили ці кошти за кілька годин. Непоганий заробіток, чи не так?
Але вивести кошти вам не вдасться, для цього потрібно залучити 31 друга. Є навіть варіант, щоб купити цих друзів від інших учасників – всього 300 грн. Але ні в цьому випадку, ні у випадку, якщо ви справді знайдете друзів та залучите їх, кошти вам ніхто не віддасть. Обіцяють 24 години, ми прочекали більше місяця і нічого не отримали.
 
№2. Перегляд реклами
У цьому випадку вам пропонують завантажити мобільний додаток для смартфону, через який вам буде показуватися реклама. Завантаживши додаток, який постійно запущений на вашому телефоні , ви будете отримувати повідомлення щодо появи реклами.  Цей метод теж потребує залучення своїх друзів, які в своє чергу приносять вам додатковий дохід. Це так звана фінансова піраміда. Тут кошти нараховуються дуже малі, тому щоб заробити хоча б 1 долар потрібно не менше 10 чоловік. Вивести кошти нам теж не вдалося.
№ 3. Продаж товарів
Цей вид афери в буквальному сенсі цього слова не являється аферою. В цьому випадку вам пропонують купити базу даних зі списком постачальників, за що вам потрібно викласти від  50 гривень . За цю невелику суму ви отримаєте список постачальників, який б з легкістю змогли знайти самі на відповідних інтернет – ресурсах. Цей спосіб не являється класичним «розводом»  тому  що головна задача аферистів продати  базу даних чим більшій кількості клієнтів і заробити на цьому.
Будьте уважними та пам’ятайте, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.