Зловмисника, який побив на Іршавщині бармена, правоохоронці затримали аж у Хмельницькій області

Того дня оперуповноважений сектору карного розшуку Іршавського райвідділу міліції Михайло Сухан знаходився на чергуванні. До нього звернувся приватний підприємець, який повідомив про те, що невідомий відвідувач у його кафе в селі Вільхівка побив і пограбував дівчину–бармена.

 

Отримавши дану інформацію, Михайло Сухан повідомив оперативного чергового райвідділу, яким було організовано виїзд слідчо-оперативної групи на місце події у село Вільхівка, у придорожне кафе.

 

Правоохоронці з′ясували всі обставини справи. Виявилось, що 21-річний відвідувач замовив та випив 3 пива. Після цього відвідувач розрахувався, але далі замовив собі ще два пива, за яке платити відмовився, бо не мав грошей. Тоді дівчина-бармен вирішила зателефонувати власнику кафе. Така поведінка працівниці кафе обурила відвідувача, він зайшов за бар-стойку і почав їй наносити удари по різним частинам тіла. Далі вирвав з рук мобільний телефон марки «NOKIA» і продовжував бити. Вона, захищаючись, якось вирвалась від нього і вибігла через запасний вихід на подвір′я, де був великий собака і стала поруч з ним. Відвідувач слідом вийшов за нею, але, побачивши собаку, не осмілився наблизитись до дівчини. Він не розрахувався за останнє замовлення, привласнив собі мобільний телефон і пішов із кафе у невідомому напрямку.

 

Після цього налякана дівчина вибігла на вулицю зупинила автомобіль, який рухався по вулиці і попросила від водія мобільний телефон, по якому повідомила про інцидент власнику кафе. Приватний підприємець відразу ж з барменом направились до міліції, де потерпіла приблизно описала зловмисника.

 

Протягом доби оперуповноважений Михайло Сухан встановив особу зловмисника, який побив та пограбував дівчину. Він проживав у сусідньому Виноградівському районі, у селі Широке. Правоохоронець, завітавши до нього додому, дізнався, що підозрюваний поїхав до сестри у Хмельницьку область. Таким чином зловмисник хотів уникнути відповідальності, але правоохоронці Михайло Сухан та Юрій Саварин відразу вирушили у Хмельницьку область, де його й затримали у сестри.

 

21-річний молодик у скоєному зізнався і добровільно видав пограбований мобільний телефон. Слідчий Іршавського райвідділу старший лейтенант міліції Віктор Газдик відносно зловмисника порушив кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж) та за ч. 2 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Ця справа вже направлена до суду.

 

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.