В Ужгороді виявлено посіви коноплі

В ході операції «Мак» працівниками служби дільничних інспекторів міліції здійснюються цільові та профілактичні обходи помешкань громадян. Результатом двох таких стало виявлення посівів коноплі.

 

В ході реалізації оперативної інформації ужгородські дільничні навідалися до квартири 58-річного мешканця вулиці Перемоги. По місцю проживання правоохоронці вилучили з балкона 10 стебел коноплі висотою 40-50 сантиметрів та пристрій для куріння «травки». А в селі Фертешолмаш на огороді одного з дворогосподарств, що належить 31-річному місцевому мешканцю, міліціонери вилучили 19 корнестебел у пластмасових горщиках.

 

Відповідно до статті 310 Кримінального кодексу України за незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин чи конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин передбачається покарання у вигляді штрафу від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

 

Вилучені рослини направлено на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр УМВС.


УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.