Міліція Закарпаття розшукує кретинів, які обікрали церкву

Нещодавно жителі села Стричава, що у Великоберезнянському районі, були шоковані звісткою про те, що з їх церкви викрадено значну суму коштів.

На місце події виїхали правоохоронці. Експерту–криміналісту вдалося зняти сліди, які згодом будуть використані в біологічних експертизах з метою встановлені особи крадія.

 

 

 

У церкву кожна людина заходить з чистими помислами та чистим серцем. Вістка про те, що у когось піднялася рука на святе, миттю облетіла маленьке село Стричава. Невідомі особи вночі вирізали отвір у вхідних дверях та проникли в середину храму. Там відшукали сейф, знаючи що у ньому є гроші, зламали навісний замок і викрали кошти, пожертвувані вірниками. За словами служителів церкви, зникла навіть одна гривня, яку увечері залишили на таці біля святих ікон.

 

Дана подія зареєстрована в єдиному реєстрі досудових розслідувань у Перечинському райвідділі міліції. Правоохоронці вживають всіх можливих заходів, аби встановити особу крадія та звертаються до всіх жителів села Стричава та інших громадян: хто володіє будь-якою інформацією стосовно даної крадіжки, прохання повідомити чергову частину Перечинського РВ УМВС за телефоном (245)2-13-03 або 102.

 

Мирослава ПЕКАР,

Перечинський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.