На Ужгородщині міліція затримала неповнолітніх, що обкрадали дачі

З настанням весни багато власників дачних ділянок поспішають розпочати польові роботи. Але яка прикра несподіванка для них побачити, що хтось вже «хазяйнував» у їх дачних будиночках…

 

Внаслідок весняних «хазяйнувань» до Ужгородського районного відділу міліції звернулося шестеро дачних власників кооперативу «Горяни».

 

Працівники сектору карного розшуку оперуповноважені лейтенант міліції Дмитро Мовчан та лейтенант міліції Сергій Король розпочали ретельні відпрацювання дачних масивів і в ході вжитих оперативно-розшукових заходів в поле підозри потрапили троє молодиків.

 

У юних «дачників», яким 13, 15 та 17 років вилучили викрадений садово-городній інвентар, товари особистого вжитку (ковдри, подушки, посуд тощо) та повернули власникам.

 

Вказані кримінальні правопорушення були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, які кваліфікуються за ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). За данні злочини юним «дачникам» загрожує позбавлення волі на строк до 6 років.

 

Катерина Рокітянська

Ужгородський РВ УМВ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.