У кримінальній столиці Закарпаття правоохоронці взяли на "гарячому" наркоманів

Серед ночі до наряду патрульної служби, який патрулював поблизу залізничного вокзалу у м.Мукачеві, звернувся невідомий чоловік і повідомив, що група молодиків вживає наркотичні засоби за столиком кафе.

 

До вказаного закладу одразу прибули правоохоронці, які встановили, що троє молодих людей, які вживали білу порошкоподібну речовину, сіли до автомобілю і поїхали. За кілька хвилин інспектори патрульної служби встановили цих осіб, які намагались виїхати з Мукачева. Ними виявились троє безробітних мукачівців віком 31-36 років, які вже неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців. Найстарший із них, 36-літній Михайло, притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов`язані зі зберіганням наркотиків, інші двоє - за хуліганство.

 

З кафетерію, де молоді люди сиділи за столиком, слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу вилучила близько 1,5 грама білої порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін. З автомобіля, на якому мукачівці намагались виїхати з міста, працівники міліції вилучили дві пластмасові баночки з білою порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичний засіб первентин.

 

На сьогодні відносно фігурантів справи вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками одразу кількох статей Кримінального кодексу України («Незаконне публічне вживання наркотичних засобів» ст.316 та статті 309 “Незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту”). Нині проводяться додаткові перевірки, а вилучені засоби направлені на дослідження до обласного криміналістичного центру.

 

Наталія МАШІКО

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.