На об'їзній дорозі Ужгорода працівники ДАІ затримали нетверезого водія "Фольксвагена"

В окремих Інтернет-виданнях опубліковано інформацію про буцімто безпідставне затримання працівниками Державтоінспекції нічної пори 4 червня на об′їзній автодорозі в м.Ужгород водія автомобіля «Фольксваген».

 

Що ж насправді відбувалося тієї ночі, коментує заступник начальника УДАІ УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Бокоч:

 

-Наряд роти ДПС взводу з обслуговування поста №1 третього червня ніс службу згідно дислокації на вул. Берчені в Ужгороді. Близько четвертої години ночі ними був зупинений для перевірки автомобіль «Фольксваген», водій якого відразу повів себе агресивно та став звинувачувати правоохоронців у тому, що вони нібито перебувають у нетверезому стані.

 

Працівники міліції прийняли рішення направити водія до лікаря-нарколога для освідчення на стан алкогольного сп′яніння. В лікарні у вказаного водія знову виник конфлікт вже з черговим лікарем наркдиспансеру, який зафіксував факт алкогольного сп′яніння у цього водія.

 

На підставі цього акту працівниками ДПС ДАІ УМВС був складений протокол за ст. 130 ч.1 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп′яніння). Також водій був відсторонений від керування транспортним засобом, його автомобіль був переміщений на майданчик тимчасового утримання УДАІ УМВС.

 

Щодо дій працівників міліції, керівництвом УМВС України в Закарпатській області призначено службове рослідування.

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.