Екс-губернатор Закарпаття вкотре звертається до міністра МВС Захарченка

  Шановний Віталій Юрійович! Як я зрозумів, на прохання Ваших підлеглих із Закарпаття(я можу і помилятися) один з Ваших помічників заборонив телефонувати на Вашу приймальну, хоча номер телефону приймальної знаходиться у відкритому доступі на сайті Міністерства.

 

Нинішній начальник слідчого управління МВС та його заступник пишуть мені на підставі повідомлень із Закарпаття, що моя інформація не підтверджується. Вона і не буде ніколи підтверджуватися, бо ніхто із Закарпатського генералітету і не пробував знайти справжніх замовників і вбивць мого єдиного сина. Дуже надіюся, що з певними змінами області щось зрушиться з місця. Але підстав для оптимізму мало і я буду ставити

 

Вас до відома у відкритих листах. Грошей на телеграми треба багато, а вони до Вас з певного часу доходити не будуть. Але це теж до певного часу...Я переконаний , що відповідальні за вбивство сина і ті, хто пробують приховати злочин понесуть відповідальність. Я в це вірю, бо добре знаю нашого Президента: Він брехні із Закарпаття як і з інших областей не терпітиме довго...

 

Сьогодні отримав Відповідь з місцевого УМВС за підписом заст.начальника М. Ф. Немеша. це ціла подія, бо в більшості випадків на мої питання міліція в нашій області взагалі нереагує. Мене повідомили , що "в ході перевірки встановлено , що працівниками органів внутрішніх справ спотереження за мною та моїми рідними не велось і не ведеться.

 

А тепер зверніть увагу на наступну частину відповіді "також інформуємо, що викладені Вами факти щодо незаконного стеження за Вами та за Вашими рідними іншими особами в ході перевірки не знайшли свого підтвердження."

 

Не хочеться ображати шанованого мною пана полковника проте змушений зреагувати та й Ви, шановний Віталій Юрійович, напевно, зі мною погодитеся . Для спростування незаконного стеження іншими особами необхідно правоохоронним органам стежити за мною та моїми рідними дуже довго. Як я зрозумів з першої частини відповіді Вашим відомством таке стеження не велося.

 

Тоді виходить , що УМВС володіє інформацією про законне стеження іншими особами. Тому є прохання щоб такими відомостями генерал Варцаба поділився з Вами , шановний Віталій Юрійович!

 

Я продовжую чекати відповіді на основні питання , які я направив до керівників правоохоронних органів, бо я до цих пір не знаю навіть часу, місця та причин смерті мого сина Олексія . На місце трагедії мене не викликали. Тепер остаточно зрозуміло, що не із-за жалю до мене, а з причини злочинного звязку замовників і вбивць з частиною правоохоронців.

 

Все одно вірю у Ваше слово офіцера, яким Ви мені пообіцяли зробити все можливе для розкриття замовного політичного вбивства мого сина, колишнього податківця Різака Олексія Івановича.

 

Але відповідь має основний позитив: оскільки стеження і провокації продовжуються, то тепер точно знаю, що це робиться бандитами. А може це і спрощує ситуацію?

 

 

З повагою екс-губернатор Закарпатської області Іван Різак

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.