Звернення Різака з Генпрокуратури повернули в Закарпаття

Працівники Генеральної прокуратури напевно думають (або так хочуть думати), що в цьому феодально-помаранчевому краї можна добитися справедливості. Та проаналізуйте ключові кадри області. Хто не має в біографії політичної співпраці з помаранчевим режимом роботи не знайде. Куди поділися ідеологічні бійці і соратники нинішньої влади в області важко і сказати.... Але це так. Раз так, значить так зірки мають горіти.

 

А ми просимо представників Генпрокуратури чітко вказувати в своїх листах , яке звернення конкретно розглядається ними і кому конкретно в Ужгороді дається доручення його розглянути.

 

бо інакше це не просто порушення Закону, а схоже на змову прокурорів різних рівнів. Чому? Шановний Генеральний прокурор! Як зрозуміти потім відповідь раз в півроку з Закарпатської прокуратури, яка починається так і адресоване Різаку: "На всі Ваші звернення і телеграми, отримані з Генеральної прокуратури повідомляємо, що вони розглянуті. Досудове слідство триває".

 

Різак вже направив Віктору Павловичу Пшонці понад шістдесят телеграм з конкретними запитаннями, а у відповідь Різак отримує вищесказане.

 

Віктор Павлович! Колектив СВІТОГЛЯДУ просить Вас припинити знущання Ваших працівників над потерпілим громадянином, в якого вбили сина! Вам же вірять в області! А підлеглі, здається, хочуть змінити ситуацію на протилежну. Поясніть їм ще раз, що вбивство невинної дитини відрізняється від вирішення бізнесових питань.

 

СВІТОГЛЯД

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.