На Перечинщині горе-сусідка "нарізала" кроля

Гірше нечесного сусіда може бути лиш двоє нечесних сусідів, каже народна мудрість. Поки жінка збирала чорниці, злодійкувата сусідка, скориставшись ситуацією, поцупила у неї з двору кроля. Тепер за скоєне вона відповідатиме перед Законом за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, або що завдала значної шкоди потерпілому).

 

В чергову частину Перечинського райвідділу міліції надійшла письмова заява мешканки одного з сіл Перечинського району про те, що з її дворогосподарства хтось викрав одного дорослого кроля. На місце події одразу прибули правоохоронці. Завдяки оперативним діям міліції, особу крадійки невдовзі було встановлено, кроля повернуто власниці.

 

Як з’ясувалося, потерпіла разом із сусідкою пішла в ліс по чорниці. Доки одна збирала ягоди, інша повернулася додому, зайшла в чуже обійстя та винесла кроля. Довго не думаючи, що робити з твариною, понесла до себе додому і підселила до своїх кроликів. У клітці його і знайшла слідча Перечинського райвідділу міліції Олеся Розлуцька, цілого, але сумного, - зауважила молода працівниця міліції.

 

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.