28-ми та 29-ти річні - мешканці Мукачева "бомбили" недобудови

Днями до міліції Мукачівщини звернувся 49-річний мешканець Мукачева із заявою про те, що вночі невідома особа, пошкодивши навісний замок на вхідних дверях його новобудови в одному із сіл району, проникла всередину і викрала саморобну піч, ліжка, електричний лічильник та навіть металеву раму для воріт.

 

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Мукачівського райвідділу затримали зловмисників. Ними виявилися двоє – 28-ми та 29-ти річні - мешканці Мукачева. У скоєному злочині молодики зізналися. Вилучено всі речові докази, окрім металевої рами для воріт. Правоохоронцям доведеться з’ясувати, куди зловмисники встигли її збути.

 

За фактом  крадіжки порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 185 кримінального кодексу України (крадіжка), карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

 

Ще одну крадіжку розкрили правоохоронці Великоберезнянщини. У с. Сухий з території колишньої ферми невідома особа викрала 6 металевих шин. Оперативники за лічені години встановили особу зловмисника. Речові докази вилучено. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 185 (Крадіжка).


Джерело:УМВС України в Закарпатській області



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.