Афганців затримали на Перечинщині, сирійця та грузина – поблизу Ужгорода

Минулої доби, під час спільного проведення контрольних і режимних заходів, прикордонниками Чопського загону та інспекторами ДАІ Перечинського РВ УМВС, в межах Перечинського району було виявлено групу невідомих осіб. На вимогу спільного наряду надати для перевірки документи, що посвідчують особу, останні не змогли цього зробити, але повідомили правоохоронцям, що є громадянами Афганістану.

Серед правопорушників виявились один чоловік, двоє жінок та троє дітей – хлопчик 2007 р.н та двоє дівчаток 2009 і 2012 р.н. В ході бесіди вони повідомили, що у пошуках кращих умов життя намагались потрапити на терени Європейського Союзу, щоправда, у незаконний спосіб. Також дані громадяни зазначили, що за свою подорож до Європи вони заплатили більше 50000 доларів США.

Крім того, персоналом відділу «Ужгород», близько півночі було здійснено ще два затримання незаконних мігрантів. У першому випадку, після спрацювання сигналізаційного комплексу на ділянці поста «Оноківці», на перехоплення вирушив наряд зі службовим собакою. В результаті було затримано чоловіка без документів, що слідував до Словаччини у незаконний спосіб, який повідомив, що є громадянином Сирії. Іншим «гостем» прикордонників став громадянин Грузії, який без документів намагався дістатись ЄС в обхід пункту пропуску «Ужгород».

Як підсумок, усіх затриманих було доставлено до прикордонних підрозділів для складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

 

 

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в прес-службі Чопського прикордонного загону

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.