Чи подасть керівництво УМВС в Закарпатській області у відставку після такої оригінальної реєстрації злочину про вбивство Олексія Різака?

ІВАН РІЗАК: Я відповідаю за кожну розмову і наявність відповідного документу, наведених в даній статті. Щиро дякую керівництву України за підтримку! Вбивці відповідять за тебе, сину! Люблю,памятаю, борюсь!

Як відомо , 16 листопада 2012 року сталася трагедія – вбили молодого юнака Різака Олексія Івановича, 1989 року народження. Саме в цей день начальника УМВС в Закарпатській області Віктора Русина представляли начальником в Вінницькій області, а новопризначений в Закарпаття Василь Варцаба ще не доїхав в Ужгород з Івано-Франківська. Прес-служба УМВС поширила інформацію, що це самогубство. Цікаво, в той момент коли заступник начальника УМВС, керівник слідчо-оперативної групи полковник Вучкан повідомляв батька, екс-губернатора області Івана Різака, про смерть єдиного сина, досвідчені генерали РУСИН і ВАРЦАБА ,не будучи в Ужгороді, вже переконували, що версія самогубства єдина. А сам Вулкан, якого через кілька днів, перевели в Вінницю говорив батьку, що причин смерті ще немає, бо не проведено жодної слідчої дії.

Злочин довго не реєстрували . Батьки вбитого Олексія провели кілька тижнів в кардіореанімації. Генерал Варцаба, який обіцяв приїхати в лікарню і пояснити як сталася трагедія, обіцянку не виконав до цих пір.

Іван Різак спробував зателефонувати до міністра МВС, але помилився номером і зателефонував до Київського міського управління МВС. Черговий чемно вислухав і дав телефон чергової частини Міністерства. Там теж вислухали суть проблеми і порадили наступного дня зателефонувати. І дійсно наступного дня відбулася розмова з генералом Захарченко, який підтримав вбитого горем батька і навіть напрвив на допомогу спеціалістів МВС.

Про дати розмови екс-губернатор може би і забув. Та в середині грудня минулого року Іван Михайлович отримав таке повідомлення.

 

 

Різак І.М.

м. Ужгород,

вул. Капушанська

 

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок досудового розслідування

 

місто Ужгород 21 листопада 2012 року

 

 

Повідомляю, що Ваше повідомлення про загибель Вашого сина Різак О.І., яке надійшло до чергової частини МВС міста Києва 18 листопада 2012 року, розглянута.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення: ч. 1 ст. 120 КК України.

Відомості про кримінальне правопорушення відповідно до вимог ч. 1 та ч. 4 ст 214 КПК України внесено слідчим СВ Ужгородського MB УМВС України в Закарпатській області лейтенантом міліції Копча М.В. до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12012070030000012 від 21 листопада 2012

 

 

 

 

Слідчий СВ Ужгородського MB

УМВС України в Закарпатській області.

лейтенант міліції М.В. Копча

 

 

 

Представляєте, злочин який стався 16 листопада зареєстрували (а може й ні) на підставі випадкового дзвінка в столичне управління.

Іван Михайлович ознайомив з цим повідомленням представника закарпатської прокуратури, з яким саме в час отримання обговорював проведення ексгумації тіла. Той відповів: ТРЕБА БУЛО ВЗАГАЛІ ВАМ НІЧОГО НЕ НАДСИЛАТИ!

Так з тих пір практично нічого батькам і не надсилають!

Цікаво, а коли цього молодого слідчого будуть притягати до кримінальної відповідальності, як буде себе вести його батько, високопосадовець УМВС і близька до генерала Варцаби людина.

А колись прийдеться відповідати не тільки замовникам і вбивцям, а й тим, хто пробував приховати злочин – вбивство молодої людини. Цей час вже недалеко!!!

Слава богу, справа на контролі Генерального прокурора України.! А юридичний аналіз повідомлення чи його відсутності проведуть наші експерти.

 

Світогляд

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.