Скільки ж тих "міліцій" займалося в день вбивства Олексія Різака?

Якою була роль міліції, ми не можемо відповісти, хоча про це говорить громадськість області. Як і про роль медиків і суд медекспертів.

 

Нагадаємо, що одна група міліції працювала біля шістнадцятиповерхівки за викликом швидкої в 19.40. Ще після зафіксованого виклику в чргового УМВС в 20.30 зразу поїхала до дівчини, з якою проводив час Олексій в той день. Для чого? невідомо Може тіло було в районі Загорської? Ще одна група на чолі з полковником Вучканом виїхала до шістнадцятиповерхівки, куди викликала і брата екс-губернатора, але який тіло так і не побачив як і слідів трагедії.

 

Але всі забувають, що в цьому ж будинку опорний пункт міліції на першому поверсі, або друге відділення дільничих інспекторів діє вже багато років. Хто там не міг дозвонитися чи не міг знайти міліцію?

 

Знаєте як порушене кримінальне провадження по загибелі Олексія? Ужгородський слідчий порушив за заявою в Київське міське управління міліції Івана Різака, куди той на третій день випадково подзвонив (хотів телефонувати в МВС). Якби не було відповідних документів, ми б думали, що це нас розігрують.

 

Тому ж слідчому доручають розслідування напад на брата екс-губернатора, який відбувся 8 січня. 29 січня через дільничого слідчий пропонує брату зняти побої і пройти судмедекспертизу. Теж розиграш? Та ні!

 

Документи на руках. Може тому ми не знаємо до цих пір час загибелі Олексія. Ніхто не бачив фото Олексія, знятого судмедекспертами на місці трагедії. Та й де те місце?

 

Чи збирається хтось на це відповідати? А питань дуже багато.

 

В сімї Різаків вже подумовують про другу ексгумацію під міжнародним контролем. В замовників легенди провалилася версія про самогубство. Думають над іншими. Невдахи-політикани-психи, які не зупиняються ні перед чим, навіть перед вбивством невинних дітей.

 

І хтось їм дуже підігрує. Не виключено , що серед "хтось" є люди в погонах. Чи за гроші, чи за страх. Але прощення їм не буде, ні першим, ні другим. Прийдеться сісти на лаву підсудних..Та останнє слово буде за Генеральним прокурором. Надіємося на справедливість...

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.