Закарпатський Рахів тероризують послідовники Трансільванського графа Дракули (ФОТО)

Батьки 18 річного Владислава, Світлана Дудчук та Віталій Михайлюк вже давно розлучилися і живуть нарізно. Але звіряче убивство їхнього сина об’єднало батьків у прагненні поквитатися.

 

Вони кажуть – зроблять усе можливе, щоб кривдники Владислава зістарілися за ґратами. Лють батьків можна зрозуміти. Звістка про ритуальне вбивство у Рахові нажахала всю Україну. Це трапилося напередодні. Рідні покійного впевнені – колишні «друзі» (з одним із убивць Владислав ходив до школи, навіть разом сиділи за партою) принесли хлопця у жертву.

 

Владислав благав сатаністів відпустити його…

 

Олег і Михайло свій вчинок пояснювали просто – наказав сатана. Раніше прихильники окультизму убивали тварин. Цією справою захопилися ще у 14ть. На шиї носили перевернутий хрест. Однак, коли приходили додому – хрест перевертали правильно, щоб батьки нічого не запідозрили. Але через 5 років вони вирішили перейти на інший рівень і, щоб довести свою вірність сатані, або «хазяїну» – вбили людину. І саме він наказав це зробити. Виконуючи волю «хазяїна», хлопці більше півтора десятка разів проштрикнули Владислава. Після першого удару Владислав почав благати, аби його відпустити. Клявся, що нікому не розкаже про цей інцидент у закинутій будівлі на смітнику, але марно.

 

Після вбивства, прихильники нечистої сили сховалися в урочищі. Там до них знову озвався «хазяїн». Голос повідомив, що вони справилися з поставленою задачею, однак потрібно позбутися тіла, оскільки їх можуть викрити. Хлопці повернулися закинутої будівлі біля сміттєзвалища і почали замітати сліди: труп кинули у яму закинутої будівлі і затовкли у глиб фундаменту. Коли штовхали, у Владислава зламалась нога, але той вже нічого не відчував. Потім тіло закидали камінням, а знаряддя вбивства викинули неподалік у річку.

 

На ньому були «вампірські» укуси

 

Всього зраненого, із незрозумілими, наче «вампірськими», ранами на шиї – таким запам’ятав Владислава батько. Чоловік не міг спинити сліз, коли йому показали злощасний ніж, яким зрешетили сина. Віталій Михайлик привіз його із Чехії, де працював на м’ясокомбінаті:

 

«Цей ніж чех подарив. Вони мене вчили телят, свиней розділяти. На, – каже-твій перший ніж. Якби я знав…».

 

За словами бабусі Владислава, онук був дуже наївним і коли друзі попросили його прихопити на зустріч із собою ножа – і не запідозрив лихого:

 

«От у Вас друг попросив би ніж, Ви ж принесли б. От і вони попросили ножа чи то бутерброди порізати, чи що. Він їм і приніс».

 

І хоч зізнання Олега та Михайла, що чують голоси схожі на розповіді психічнохворих, їхні дії свідчать про інше. Хлопці все продумали: де вбивати, куди піти, де сховати тіло, докази і де сховатися самим. За умисне вбивство 18-річного товариша двом рахівчанам (19 і 20 років) світить від 10 до 15 років тюрми або довічне ув’язнення. Батьки убитого Світлана та Віталій кажуть – наполягають на останньому і додають:

 

«Самі над собою нехай проводять ті ритуали».

 

Список сатаністів

 

Під час обшуку, вдома в одного з убивць Владислава знайшли список з переліком людей. Він ніби то складається із 13 імен, яких сатаніти планували принести у жертву. Що то за перелік чи дійсно у ньому 13 імен та чи є серед них убитий Владислав – правоохоронці поки що не коментують .Тим часом, шукають у Рахові інших агресивно налаштованих прихильників нечистої сили. За словами місцевих, далеко в горах вони бачать людей у чорних капюшонах, що гуртуються довкола вогнища. «Хазяйнують» нечестиві і на кладовищах: ламають хрести та замащують фотографії померлих.

 

 

 

 

 

 

Час Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.