Міліція Закарпаття розшукує злочинців

Днями до чергової частини Тячівського райвідділу міліції надійшло повідомлення по телефону 102 від приватного підприємця з села Бедевля, який повідомив про розбійний напад на його родину.

 

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що 4 листопада близько 20 год. 40 хв. в с.Бедевля декілька невідомих осіб, на головах яких були маски з прорізами для очей, через незачинені вхідні двері проникли всередину приватного будинку, де знаходились сам підприємець, його дружина та двоє неповнолітніх дітей — хлопчик і дівчинка. Застосувавши фізичне насильство, невідомі почали наносити господарю будинку бітою удари по голові та, погрожуючи іншим членам сім"ї, вимагали та відкрито заволоділи грошима потерпілого.

 

За даним фактом слідчим райвідділу внесено відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. З ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбійний напад).

 

Просимо осіб, які володіють будь-якою інформацією про дане правопорушення, телефонувати на телефон гарячої лінії: 097-034-49-77. Чекаємо ваших дзвінків 12 листопада в період з 10.00 до 13.00 під час «гарячої лінії» з в.о. начальника сектору карного розшуку Тячівського РВ УМВС Василем Негрею.

 

За надання достовірної інформації, яка допоможе у розкритті даного правопорушення, конфіденційність та винагороду гарантуємо.

 

Тячівський РВ УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.