Хто вони закарпатські сатаністи ? (ВІДЕО)

В Україну сатанізм прийшов разом з горбачовською перебудовою в другій половині 80-років і став досить «модним» напрямком серед деяких молодіжних груп, які протестували проти загальноприйнятих правил в радянському суспільстві. Але існує й версія про значно раніше з'явлення сатанізму, дияволопоклонництва, вампіризму, що пов’язують з сусідством України та Румунії, а саме з історичною Трансільванією. І справді, Закарпаття один час входило до складу Трансільванського князівства, яке завжди пов'язується з неординарною постаттю Влада ІІІ, більше відомого, як граф Дракула. Але це скоріше за все небилиці та легенди. Але давайте як не як, повернемося в ХХІ століття, і з'ясуємо, хто ж вони такі ці сатанисти в сучасному світі. «Слуги» сатани визнають і бога, і сатану, але поклоняються саме останньому та вважають його «господарем» душ. Вони виконують різні ритуали, які не вкладаються в голові здорової людини, здійснюють різноманітні акти вандалізму, руйнують могили. Наприклад, за останні роки було декілька таких випадків в Україні. Одні з наймасовіших стались в Маріуполі, Ізмаїлі, Чернівцях. Траплялись акти вандалізму і на закарпатських цвинтарах. Одним з самих небезпечних ритуалів дияволопоклонників є жертвоприношення. Як правило, страждають в цих випадках безпритульні тварини - коти та собаки, але трапляються випадки, коли жертвами сатанистів стають і люди, так як у нашому випадку.

13 жовтня цього року, в місті Рахів, до місцевих міліціонерів звернулась Світлана Дідчук, і повідомила правоохоронців про зникнення її 18-річного сина Владислава Михайлюка. Оперативники розпочали розшук зниклого і досить швидко вийшли на слід двох молодиків - Михайла та Олега, які являлись хорошими друзями зниклого та колишніми однокласниками. Згодом молодики зізнались, що вони вбили свого товариша для того, щоб принести його в жертву своєму «хазяїну» - Сатані. При виясненні обставин убивства жахнулись навіть бувалі оперативники, які вже бачили багато на своєму професійному шляху. Друзі заманили Влада на покинуте підприємство та жорстоко зарізали хлопчину, нанісши близько 18 ножових поранень в область шиї та грудної клітини. Ця подія потрясла не тільки Закарпаття, але й усю Україну, і стала новиною №1 в ЗМІ на деякий час.

В цій історії дивує те, що вбивці відкрито демонстрували свої погляди на життя в інтернеті, демонструючи на своїх сторінках в соцмережах фотографії, де відкрито показували свою ненависть до всього живого та належність до сатанізму.

Цими дням на одному з загальноукраїнських телеканалів відбулась зустріч рідних та близьких вбитого Владислава, де стали відомі ще більші подробиці цього страшного злочину.

 Фото з сторінки вбивці Олега який називає себе "Граф Мор"

 

 

 

Фото зі сторінки вбивці Михайла який називає себе "Михаил Неадекватный"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото з місця вбивства 

 

 

Відео телепередачі «Говорить Україна»

Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.