Чергова афера сталась на Закарпатті

Неординарну історію днями розповів правоохоронцям молодий приватний підприємець з Ужгородського району. Чоловік втрапив у халепу через власну необачність і бажання допомогти товаришу.

 

До Сергія, так звати потерпілого, звернувся його односелець Степан. Останній мав намір продати свій мотоцикл, через мережу Інтернет знайшов покупця, котрий запропонував переказати гроші за мотоцикл на банківську карточку.

 

Степан її не мав, тому звернувся за допомогою до свого односельця, підприємця Сергія, в якого вона є. Той погодився допомогти товаришу, поїхав із карточкою до банкомату в сусіднє селище, де йому зателефонував на мобільний потенційний покупець. Невідомий назвався Ігорем і став диктувати, що слід робити з карткою в банкоматі. Проте чи то зловмисник свідомо ввів в оману недосвідченого Сергія, чи той сам помилився, проте замість одержати кошти за мотоцикл – з карточки було знято грошові кошти в сумі 7700 гривень…

 

Виявивши зникнення своїх грошей, Сергій зателефонував Ігореві, аби той повернув гроші, проте той відмовився. Тож потерпілому нічого не залишалося, як звернутися за допомогою в Ужгородський райвідділ міліції. Тепер правоохоронці з′ясовують обставини справи, зокрема, чи не було це свідоме шахрайство зі сторони згаданого односельця потерпілого та його спільника - «покупця» мотоцикла…

 

Водночас працівники міліції вкотре застерігають громадян: будьте обачними, не довіряйте стороннім особам свої грошові кошти, нікому не повідомляйте секретний код своєї банківської картки, а головне – не встрявайте в сумнівні оборудки!

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.