Іван Різак - Президенту України

Прошу Вас негайно відсторонити від посади керівництво Закарпатського УМВС, керівництво Вінницького УМВС, які є вихідцями із Закарпаття, за повну фальсифікацію досудового слідства по кримінальному провадженню шодо вбивства мого сина Різака Олексія Івановича, за повну дискредитацію звання працівників органів внутрішніх справ.(Чомусь саме цю телеграму хочуть найбільше приховати від керівництва держави).

копія телеграми прийнятої з ужгорода по телефону у кредит

2 грудня 2013 року 08 год. 39 хв.(час фальсифікований Закарпаттелекомом - від ред.) за номером 608/2 слів 274

 

повідомлення телеграфом Київ вул. Банкова, 11 Президенту України Януковичу Віктору Федоровичу

 

Вельмишановний Вікторе Федоровичу!

Прошу Вас негайно відсторонити від посади керівництво Закарпатського УМВС, керівництво Вінницького УМВС, які є вихідцями із Закарпаття, за повну фальсифікацію досудового слідства по кримінальному провадженню шодо вбивства мого сина Різака Олексія Івановича, за повну дискредитацію звання працівників органів внутрішніх справ.

Прошу Вас також дати доручення Генеральній прокуратурі України розформувати слідчу групу, яка займається ціею кримінальною справою і дати доручення об’єктивно розібратися в їx діяльності, що потягне за собою їx кримінальну відповідальність. Прошу Вас також дати доручення керівництву правоохоронних органів, у зв'язку з цим резонансним злочином, сформувати міжрегіональну слідчу групу для подальшого ведення слідства під керівництвом першого заступника Міністра МВС України та одного з заступників Генерального прокурора України.

Окремо прошу Вас дати доручення керівництву Адміністрації Президента України проаналізувати мої звернення особисто до Вас, Генерального прокурора, Міністра МВС, Голови СБУ та керівника зовнішньої розвідки україни і підвести підсумки результативності багатьох десятків таких моїх звернень. Я практично не отримую жодних відповідей по суті, що свідчить про повну безвідповідальність закарпатських правоохоронних органів, що дає мені підстави вимагати відставки їх керівництва.

Розумію, що замовники вбивства мого сина впливові, убивці жорстокі і професійні, а ті, що прикривають злочин, перевертні в погонах, зв'язані багаторічними корумпованими зв'язками на бізнесі, зловживання владою, а може і на крові. Тільки негайне вжиття заходів відносно таких людей дасть можливість розкрити вбивство мого сина та поверне довіру до правоохоронних органів та регіональної влади Закарпатської області. Вірю Вам, вірю у Ваші реформи, дякую за допомогу і надіюсь на розуміння. Феодалізм, побудований одним кланом у нашій області, має бути зруйнований. З глибокою повагою Різак Іван Михайлович, колишній губернатор Закарпатської області.

Ужгород.

 

з оригіналом згідно начальник дез

м. ужгород 2 грудня 2013 р. Гайдош М.Я.

Cвітогляд

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.