Іван Різак-Миколі Азарову

Шановний Микола Янович!

 

Під час розслідування вбивства мого сина Олексія Різака УМВС Закарпаття було використано ряд експертиз і медичних заключень (деякі проведені з незрозумілих причин в Житомирі),висновки і результати яких я вважаю фальсифікованими.

 

Прошу Вас дати доручення МОЗ перевірити на правдивість висновки відповідних установ в Ужгороді, Житомирі, Києві, які давали такі заключення.

 

Прошу також перевірити на наявність корупційних звязків начальника упрвління охорони здоровя Закарпатської ОДА Шніцера Р.І. ( в цій справі є процесуальною особою) і колишнього начальника управління Житомирської ОДА, а нині заступника міністра МОЗ України пана Толстанова.

 

На час перевірки і службового розслідування прошу посадових осіб Шніцера і Толстанова усунути від посад. Дякую за розуміння і підтримку.

 

З повагою, Іван Різак, колишній губернатор Закарпаття, державний службовець першого рангу.

 

12.01.2014

 

Від Світогляду. Єдиним відомством, яке зовсім не відреагувало на звернення Різака,за багато місяців залишається відомство Раїси Богатирьової. ЧОМУ? Може сліди вели в Одесу, а зараз ведуть ще і в Харків? Справедливість переможе!

Світогляд

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.