Житель Ужгородщини пограбував у Перечині магазин, бо хотів їсти…

У чергову частину Перечинського райвідділу міліції зателефонував працівник магазину, розташованого у центрі Перечина, та повідомив, що один із відвідувачів поводить себе неадекватно.

 

 

На місце події виїхала слідчо-оперативна группа і зупинила даного громадянина якраз в той момент, коли він виніс із супермаркету кульок з продуктами харчування та збирався вже йти.

 

Як з'ясували міліціонери, у магазині чоловік нагріб повний кульок продуктів харчування, в основному морозиво різних сортів, цукерки «Рафаелло», тютюнові вироби та пиво, і виніс усе за межі суперматкету, не розрахувавшись.

 

Правоохоронці встановили особу порушника. Це був житель сусіднього Ужгородського району. Він пояснив, що не мав грошей, аби розрахуватися за товар, а їсти хотілося. Цікаво, правда, чому голод чоловік вирішив вгамувати саме морозивом та дорогими цукерками…

 

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Товар повернуто власнику, проводяться слідчі дії.

 

Мирослава Пекар

 

Перечинський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.