Проректор УжНУ має намір втекти з України

20 травня, минулого року правоохоронцями Закарпаття під час одержання понад 43 тисячі гривень неправомірної вигоди було затримано проректора Ужгородського національного університету - Романа Офіцинського. Тоді була відкрита справа згідно статті 368. КК - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою ч.3. - діяння, передбачене частиною другою цієї статті, предметом якого була неправомірна вигода у значному розмірі, карається штрафом від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі

на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати

певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Згодом рішенням Ужгородського міськрайонного суду проректора з науково-педагогічної роботи та перспектив розвитку ДВНЗ «УжНУ» Романа Офіцинського було відпущено на свободу під заставу в 23 тисячі гривень, після чого пан Роман повернувся виконувати свої обов’язки в університеті, де продовжував здирати гроші з студентів.

Наше видання отримало інформацію, що пан проректор має намір покинути територію України, щоб уникнути подальшого розслідування його незаконних дій та уникнення покарання, тому ми звертаємось до Державної прикордонної служби України та всіх правоохоронних органів, щоб вони не допустили втечі Офіцинського.

Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.