Міліція Закарпаття розшукує водія-злочинця!

Про смертельну дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася у селі Горічево, Хустського району правоохоронців повідомив місцевий житель.

 

На місці події правоохоронці з'ясували, що автомобіль невстановленої марки рухаючись в напрямку селища Міжгір’я, у селі Горічево по вул. Центральній, допустив наїзд на двох пішоходів. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці, а жінка померла в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

 

Водій з місця пригоди зник в напрямку смт.Міжгіря.

 

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями встановлено, що до смертельної трагедії може бути причетний автомобіль марки ВАЗ 21112, ВАЗ 21114, ВАЗ 21114, ВАЗ 21115 або ВАЗ 21113, також правоохоронцями вживаються оперативно-розшукові заходи, щодо встановлення особи водія-злочинця.

 

Шановні громадяни! Якщо, Ви стали випадковим свідком ДТП або знаєте про місце перебування водія просимо звернутись до чергової частини Хустського міськвідділу міліції, або зателефонувати на «102» або 4-35-55. Конфіденційність про надання будь-якої інформації гарантуємо.

 

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

 

(за інформацією Агнеси Куртяк, Хустський МВ УМВС)

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.