Мукачівка вбила 2-річну дитинку (ФОТО)

Вчора, 10 лютого, близько 18:30, на лінію «102» надійшло повідомлення від лікаря приймального відділення Мукачівської дитячої обласної лікарні про те, що до закладу доставили 2-річну дівчинку без ознак життя. На тілі дитини були явні сліди насильницької смерті.
За викликом виїхала група реагування патрульної поліції Мукачівського району. Слідством встановлено, що у селі Березинка Мукачівського району, 28-річна місцева мешканка, вдома, доки її чоловік перебував на роботі, нанесла ножові поранення своїй доньці 2016 року народження.У той час до кімнати увійшов батько жінки, якого вона попередньо просила приїхати50-річний чоловік відштовхнув доньку від внучки, у ході конфлікту жінка нанесла кілька ударів ножем і йому.Чоловік відвіз дитину до дитячої лікарні, та дорогою дівчинка померла. Крім того, батько викликав швидку і за місцем проживання доньки. Слідчо-оперативна група та працівники відділу з розслідування злочинів управління ГУНП в Закарпатській області, що прибули за викликом, встановили, що 28-річна жінка, після нанесення ножових поранень дитині та своєму батькові, намагалася покінчити з життям. Підозрювану лікарі врятували, медики надали їй першочергову медичну допомогу, вона перебуває у реанімації.

 
Заступник начальника слідчого відділу Мукачівського відділення поліції за даним фактом відкрив кримінальне провадження за пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство малолітньої дитини. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Жінці вже повідомили про підозру у вчиненні злочину.
Станом на тепер, підозрювану у вбивстві затримано у порядку статті 208 КПК України. Біля реанімаційного відділення виставлено цілодобовий наряд правоохоронців. Подальшу долю підозрюваної вирішить суд. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.