На Перечинщині крали автозапчастини

Працівники поліції Перечинщини затримали осіб, причетних до крадіжки автозапчастини з вантажного автомобіля. Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.З повідомленням про крадіжку до Перечинського відділення поліції звернувся житель села Тур’я Пасіка. Заявник повідомив, що невідомі особи викрали з його автомобіля марки «ЗІЛ» акумуляторну батарею.

За підозрою у вчиненні цієї крадіжки  правоохоронці  затримали чоловіків 28 та 32 років, обидва мешканці  села Порошково.

Крадену річ – акумуляторну батарею працівники поліції вилучили з будинку одного з підозрюваних та після проведення слідчих дій повернуть власникові.

За фактом таємного викрадення чужого майна  відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального  кодексу України. За скоєне кримінальне правопорушення молодим чоловікам,  згідно санкції  статті  загрожує  штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні  роботи  на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.