В Ужгороді у фігуранта наркозлочину під час обшуку знайшли та вилучили зброю та наркотики (ФОТО), (ВІДЕО)

У рамках оперативно-профілактичного відпрацювання, що відбувається на території області, поліція спільно зі спецпризначенцями провели санкціонований судом обшук за місцем проживання 40-річного ужгородця. У помешканні чоловіка виявили наркотики, які той готував для збуту,  а також гранату. Речові докази вилучили та направили на експертизу, а фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України.
 

Сьогодні, 21 грудня, співробітники Управління карного розшуку, спецпідрозділів КОРД та ТОР Управління патрульної поліції Закарпатської області, спільно зі співробітниками Ужгородського відділку поліції та представниками прокуратури, за санкцією суду, провели обшук у помешканні 40-річного жителя обласного центру Закарпаття. Чоловіка підозрюють у збуті наркотичних препаратів. 

Під час обшуку у оселі фігуранта правоохоронці виявили та вилучили марихуану, а також вибуховий пристрій, схожий на гранату. Встановлено, що наркотики чоловік мав намір продати.

За фактами розпочате слідство за статтею 307-ю та 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотиків з метою збуту, і незаконне поводження з боєприпасами. Фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України. Найближчим часом поліція звернеться до суду з клопотанням щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. 

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.