На Перечинщині поліція з'їхала з глузду!

Сьогодні, на сайті ГУНП в Закарпатській області вийшла публікація, яка "порвала" соцмережі.
“ -Співробітники Перечинського відділення поліції під час обшуку з помешкання жителя села Тур‘я Бистра вилучили предмети, які можуть відноситись до холодної зброї. Усе вилучене направили на експертизу.Вчора, 11 січня, в ході проведення оперативно-профілактичних заходів по відпрацюванню Перечинського району, працівники поліції провели обшук у будинку 34-річного мешканця села Тур‘я Бистра. В помешканні поліція виявила чотири ножі різної довжини іноземного виробництва та один виготовлений кустарним способом, пилку-ніж, мисливський лук, стріли та наконечники до них. Походження знайденого та мету зберігання з'ясують місцеві поліцейські. Вилучені предмети правоохоронці направили на експертизу.За даним фактом у Перечинському відділенні поліції розпочали слідство за статтею 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю.» - повідомляється на сайті.
1. Пилка в жодній країні світу не є холодною зброєю.
2. Ніж зображений на фото є туристичним предметом з клинком зі скандинавськими спусками (виробництво фірми «Мартіні», Фінляндія), продається у вільному доступі.
3. Лук тайванської фірми "МК" не являється мисливським згідно закону, тому що таке полювання в Україні заборонене. Лук можна вільно придбати без жодних дозвільних документів.І такі обшуки на Закарпатті проходять кожного дня, поліція замість того, щоб ловити злочинців, займається провокаціями
.Що таке поліція Перечинщини?
1. Це коли п'яний "поліцай" зупиняє ветерана АТО та погрожує йому розправою. На наступний день до цих дій підключаються весь райвідділ і мамочка "поліцая", яка каже, що всіх тих АТОшників треба розстріляти.
2. Це коли поліція збирає "бабло" на переїзді біля хімкомбінату.
3. Коли журналістам забороняють проводити зйомки на території райвідділу всупереч всім законам України.
4. Це коли поліція є безпосереднім учасником незаконної вирубки лісу.
5. Коли в усіх великих населених пунктах району продають наркотики і знають всі окрім поліції, хто і де.
6. Це коли п'яні чиновники їздять за кермом до того часу, поки насмерть не зіб'ють людину.
7. Місцеві чиновники забирають землю від  незахищених громадян, а поліція говорить - «розбирайтеся самі».
Дорогі перечинці, ваша поліція вас "натягує", не будьте байдужими та відстоюйте свої права.
 
.   
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.