Поліцейські краю зупинили п’ятьох нетверезих водіїв, два з яких скоїли ДТП

За минулий вихідний працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородщини, Тячівщини та Дубового, а також Управління патрульної поліції Закарпатської області, задокументували п’ять випадків керування авто напідпитку. Двоє з порушників стали учасниками ДТП.

Вчора, 24 лютого, працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівщини склали два адмінпротоколи за фактом керування автомобілями напідпитку. Обох порушників зупинили біля вантажного терміналу на КПП «Тиса». Від медосвідчення водії автомобілів «Renault Magnum» та «Volvo»,  житель Іршавщини та мешканець Мукачівщини, відмовилися.

На Тячівщині працівники поліції склали адміністративний протокол за перебування за кермом напідпитку на водія «ВАЗ-2110». Мешканець села Терново став учасником дорожньо-транспортної пригоди, про яку сам повідомив у поліцію.

Працівники групи реагування патрульної поліції смт.Дубового задокументували факт керування авто напідпитку в селі Ганичі. Нетверезий водій «ВАЗ-2112», рухаючись по вулиці Народній, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. У результаті, легковий автомобіль зіткнувся з вантажним автомобілем «КрАЗ». Медосвідчення на драгері показало 1,64 проміле алкоголю в крові водія. 

Ще одного нетверезого водія зупинили працівники патрульної поліції Закарпатської області.

Усі адмінматеріали на правопорушників буде передано до суду.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.