Суд залишив під вартою підозрюваних у вбивстві на АЗС в Мукачеві (ВІДЕО)

Двоє підозрюваних у вбивстві на АЗС у Мукачеві перебуватимуть під вартою, третій зараз у розшуку. Нагадаємо, 20-річного оператора автозаправної станції на вул. Кооперативній вбили 25 лютого. Один із учасників свою вину визнав, інший заперечує, подав апеляцію. Однак суд вирішив, що обидва мають залишитися під вартою.
Розбійний напад на АЗС в Мукачеві в лютому перевернув життя пані Лариси з ніг на голову. Досі жінка не може оговтатися. Адже саме тоді її єдиного сина, працівника заправки, безжально вбили. Вкотре йде до суду з єдиним бажанням – покарати по закону винуватців.
Слідству наразі відомо про трьох учасників нападу. Двоє підозрюваних під вартою, третього розшукують. За попередньою інформацією, він за кордоном. Один із учасників свою вину в участі у розбійному нападі з метою пограбування визнав. Інший заперечує, подав апеляцію. Його адвокат каже: тримають під вартою підозрюваного всупереч закону. Спирається і на те, що він єдиний у сім’ї, хто доглядає за хворою бабусею. Просить відпустити підозрюваного під заставу. Та в прокурора свої доводи.
Суд вислухав сторони процесу та відправився у нарадчу кімнату. З поверненням оголосили рішення. Оскарженню ухвала суду не підлягає. Тож підозрюваний перебуватиме під вартою. Адвокат потерпілої сторони вважає рішення суду справедливим.
Коли розпочнеться судовий процес у справі – наразі невідомо. Призначено ряд експертиз, слідство триває.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.