Ужгородська "Зайцева" залишилась під вартою без права внесення застави (ВІДЕО)

Сьогодні, 17 червня, Ужгородський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу для 21-річної жительки міста Свалява, з вини якої сталася резонансна ДТП на Слов'янській набережній в місті Ужгород, що призвела до трагічних наслідків.Слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого обласного управління поліції, підтримане в суді представником прокуратури, й обрав для винуватиці автопригоди міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави на період слідства. Термін утримання під вартою – 60 діб.Ця справа набула широкого розголосу і судді просто побоялися бути хоч трошки лояльними до підсудної, враховуючи відсутність водійського посвідчення, важкого стану потерпілого та не зважаючи на можливі зв'язки у правоохоронних органах.
Тим не менше, захист з боку дівчини подасть апеляцію на таке рішення суду і Апеляційний суд може або випустити її під заставу, або призначити домашній арешт.
Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
[media=//www.youtube.com/watch?v=NkIcXlsXq_M]
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.