Скандал. Винуватицю жахливого ДТП в Ужгороді відпустили з СІЗО, а її коханець вже придбав новий "Порш" (ВІДЕО)

Замість СІЗО – домашній арешт! 21-річній Іванні Кострабі, яка 2 місяці тому спричинила масштабну аварію на Слов’янській Набережній в Ужгороді змінили запобіжний захід! Закарпатський апеляційний суді відпустив студентку з-під варти додому.

Відтак, Іванна Костраба буде знаходитися під цілодобовим домашнім арештом із браслетом за місцем проживання у Сваляві. Відтак, суд частково задовільнив клопотання адвоката підсудної Костраби, який просив домашній арешт лише у вечірній час, апелюючи до того, що дівчина потребує медичної допомоги, і її фізіологічний і психологічний стан – вкрай складні. У залі були суду батьки Костраби, дружина Олександра та друзі Сашка.

Іванна Костраба буде знаходиться вдома під цілодобовим арештом з лазерним браслетом до 19-го вересня. До цього часу має закінчитися досудове розслідування і розпочнеться розгляд справи по суті. Нагадаємо, 15 червня дівчина без водійського посвідчення на автівці знайомого виїхала на зустрічну смугу і влетіла у Форд, за кермом якого перебував – 32 річний ужгородець Олександр Костюк. Чоловік провів у комі майже місяць. Нині він вдома на інвалідному візку, готується до кількох складних і дороговартісних операцій.

 
В соцмережах повідомляють, що її коханець, який їй надав був автомобіль вже придбав нову автівку "Порш".

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.