Поліцейські Виноградова оперативно розкрили угон транспортного засобу

Працівники кримінальної поліції Виноградівського відділення розшукали мотоцикл, який власник залишив без нагляду. До злочину причетний раніше судимий виноградівець. За  даним фактом у поліції розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».  

На лінію «102» надійшло повідомлення про незаконне заволодіння мотоциклом марки «Delta» у місті Виноградові. Заявник розповів поліції, що він залишив свій транспортний засіб біля магазину по вул. Станційна, звідки він зник. 

Цей злочин виноградівські  правоохоронці  розкрили  оперативно. Особу чоловіка, який украв мотоцикл, поліцейські встановили. Ним виявився 30-річний непрацюючий, раніше судимий за грабіж, житель Виноградова. Крадений мотоцикл чоловік сховав у сусідньому  дворі. 

Поліція вилучила транспортний засіб.  За даним фактом слідчі Виноградівського  відділення  поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом. Слідство триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

        
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.