Поліцейські Сваляви та Воловеччини розкрили два злочини

Працівники поліції  розкрили  крадіжку   з території  держустанови  у м.Свалява та встановили особу причетного до пограбування пенсіонера на Воловеченні.  За обома  фактами  триває слідство. Фігурантам  злочинів  повідомили про підозру

Працівники Свалявського  відділення поліції оперативно викрили крадія, який скоїв крадіжку металоконструкцій з території місцевого реабілітаційного центру. З повідомленням про злочин до поліції звернувся керуючий закладу.

Поліцейські опитали свідків та очевидців вказаної події і опрацювали отриману інформацію. В результаті заходів  правоохоронці встановили особу крадія - 27-річного місцевого жителя.  Чоловік проник на територію центру, звідки викрав 16 одиниць металоконструкцій,  завантаживши їх на гужовий транспорт, здав до ломбарду. 

Слідство у справі триває. Вчора, 24 березня, слідчі повідомили свалявчанину про підозру у злочині за ознаками   ч. 3 ст.185  Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена з проникненням). 

Працівники Воловецького відділення поліції встановили особу правопорушника, який пограбував  місцевого жителя - 59-річного чоловіка. Ним   виявився 14-річний мешканець смт.Воловець.  Злочин трапився у приміщенні центральної  районної лікарні. З кишені штанів пенсіонера підліток відкрито викрав  1230 грн, після чого втік.  Гроші поліція вилучила, їх буде повернуто потерпілому. 

Кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Підлітку повідомлено про підозру у злочині. Слідство у справі триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

     
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.