Відверта розповідь проститутки із Закарпаття про роботу в борделі Києва

Сьогодні ми вам розповімо історію мешканки Мукачева, яка два роки працювала в київському борделі.Сніжанна з Мукачева навчалася в Києві в одному з ВУЗІв столиці, а на другому курсі, шукаючи підробіток, потрапила на роботу в сферу інтимних послуг.
- Чому ти стала повією?
- "Життя в Києві дороге, а грошей завжди не хватає, тому ще з першого курсу шукала підробіток, щоб були гроші на кафе, одяг та багато іншого. Спочатку я працювала в супермаркеті, але грошей ця робота не принесла мені, а згодом дівчина, яка теж вчилася в моєму університеті запропонувала роботу.
"- Тобі подобається твоя робота? 
- "Думаю, що так, адже я поєдную приємне та корисне."
- Сніжанна скільки можна заробити грошей на твоїй роботі?
- "Це залежить від того скільки ти працюєш, але якщо ти молода, спортивна, симпатична, то не менше 1000 доларів в місяць."
- Як функціонує бордель, де ти працюєш?
 - "В середньому в нас працює близько 30-ти дівчат, розташовані ми в одному з хороших районів столиці, є охорона, гарний будинок, сауна, басейн, більярд... Сюди можуть приходити тільки провірені клієнти, які гарно себе зарекомендували.А всі інші змушені приймати на своїй території - готель, орендована квартира, сауна чи баня.
"- Як клієнт робить замовлення та звідки він бере контакти?
- "Переважно з Інтернету, дзвонить “диспетчеру”, той вже питається його, які саме послуги цікавлять його та скидує йому на Viber фото дівчат, щоб останній обрав собі дівчину."
- Чи були в тебе клієнти з Закарпаття?
- "Ні, це практично нереально, “диспетчер” завжди питає клієнта звідки він та пропонує йому тих дівчат, які зовсім з інших регіонів, для того, щоб уникнути ситуацій, де можуть зустрітися земляки."- Чи були якісь цікаві клієнти?
- "Цікаві? Це ти про що? Якщо про відомих, то так, звичайно були чиновники, депутати та вискокопоставлені правоохоронці."
- Як проходить твоє особисте життя?
- "Я живу з молодим чоловіком, він знає ким я працюю, але я не скажу, що це мішає нашим відносинам, але я вже вирішила, що це буде останній рік, коли я працюю в цій сфері."
- Правда, що вашу діяльність "кришують" правоохоронці?
- "Звісно, що правда, але якщо чесно, я не хочу зараз про це говорити, щоб не зробити собі проблем."
- Чи виходили ваші дівчата заміж за клієнтів?
- "Ну я з такими випадками не знайома, хоча кожен другий клієнт говорить , що закохався та хоче одружитися, звичайно на цьому все і закінчується."
- Скільки ти саме більше отримувала за ніч?
- "Декілька разів я літала у “відрядження” в Туреччину та ОАЕ, там я отримувала серйозні кошти, після чого можна було і місяць не працювати, але такі відрядження дуже важкі, бо місцеві чоловіки бажають всіляких збочень."
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.