Ветерани війни з РФ: На Закарпатті офіцер МВС погрожує фізичною розправою громадському активісту

Про це повідомляє один з лідерів ветеранського руху Закарпаття Владислав Пугінський." - Якщо спочатку подивитись на ось це строге та суворе обличча підполковника поліції у відставці Олега Логвіна, то відразу складається враження що це справжній Український офіцер, котрий присягнув на вірність Українському Народу, служив, служить, та до кінця своїх днів буде служити рідному Українському народу, і ніколи в житті не зрадить даній Присязі.
  Але якщо ми почитаємо коментарі ось цього підполковника поліції, то ми побачимо не Українського офіцера поліції, а якогось вульгарного гопніка, який ображає людину навіть не знаючи те, що та людина до Держави Польща має таке саме відношення, як і ось цей підполковник до українського букваря. І він не "гандон", а саме той народ якому ви присягнули на вірність "товарищ", і навіть якщо ви його охороняли від якихось там "гандонів", то за то ви отримували зарплату, а тепер ще й не погану пенсію отримуєте, та користуєтесь різними там привілегіями від Держави Україна. І що це за пред'ява така : "твоя ментовская реформа"? То це хто між вами двома мент? Не підскажете "товарищ" підполковник поліції у відставці? А чії це слова ще в недалекому 2015 році; "приємно виконувати доручення Міністра, і нагороджувати вас", так вам же приємно було виконувати доручення Авакова, так усі реформи в поліції проводить Аваков, так в чому тоді річ? То вам спочатку приємно брати участь у починаннях тих "ментовських" реформ" але тільки но ви виходите на пенсію, то відразу моя хата з краю. Ні шановний "товарищ" поліцейський, саме ви ось цю реформу розпочинали із Аваковим, вам разом за неї і відповідати. А яке ви маєте право ображати людину? Людину, Українця який народився, та все своє життя прожив у Закарпатській області, має гарну сім'ю (дружину та доньку), веде активне та корисне для свого краю, та України в цілому життя, ображати такими "глупими" запитаннями ("ти откуда взялся")? Хіба ви не знаєте звідки люди беруться? Їх або лелека приносить, або в капусті знаходять. В більш детальне пояснення вдаватись не буду, сподіваюсь в тому немає потреби. І саме ця, Українська земля, і є його Батьківщина, так само, як із ваших слів вона і ваша родина. То чому підполковник у відставці Української поліції, в час відкритої фази російсько-української війни, обзиває Українця "польським чмом", на мові ворожої для України держави, погрожує всіляко йму, та пояснює що ту не батьківщина Українця, а саме його "родина"? А ось це я повинен дослівно переписати; "ти мальчик-девочка с опущеньіми нравами и плечами меня скоро увидиш", а це що таке? Цікаво ось цей вислів, ви в якому кіно почули, що вам так затямилось? Чи воно так, само по собі сформулювалось із вашої фантазії? Як на мене, то це досить бруднуваті фантазії, або кіно тоді було для дорослих та "сурових мужиков". А те що ви там написали що він "бидло польскоє" довго не протягне, і відразу запитали де він проживає, то ви що саме мали увазі? Те що ви приїдете до нього, привітаєтесь Слава Україні! Героям Слава! Потім із словами Путин - хуйло, Донбас і Крим це Україна поїдете собі додому, на родину? Чи ви мали на увазі що вб'єте його, а "товарищ" підполковник? Радили йому телефонувати в поліцію, на скору допомогу, то ви що дійсно вбити його хотіли? Мабуть ви уже не одного вбили, навірно справжній профі-вбивця, котрому тільки но адресу дай і усе, ніхто там уже не виживе, ніхто їм більше не допоможе, ані скора допомога, ані поліція...
  Ну а тепер "дорогой товарищ" про головне, Міша Гайданка є Українець, і чи вважає він себе Українським націоналістом, чи ні, це його особиста справа, і аж ніяк не ваша. А я вважаю себе Українським Націоналістом, і саме Націоналісти були першими добровольцями які взяли зброю до рук і поїхали на схід України боронити наші землі від кацапської нечесті, саме Українські Націоналісти першими віддали свої життя за Українську демократію, якою ви так якісно та безстрашно користуєтесь в соціальній мережі фейсбук, обливаючи тих же Українців брудом, та обзиваючи їх гандонами, ублюдками та бидлом. І ви або негайно вибачетесь перед усім Українським товариством, пояснете нам усім що поважаєте Українського Націоналіста і Батьківщина у нас одна, це Велика Могутня Соборна Україна, Домбас і Крим це не від'ємна складова Держави Україна, хоча ми не проти ще й Кубані. Але якщо ви не вважаєте що повинні вибачатись, тоді те товариство приділить вам трішки свого часу, і спробує вас всетаки якось переконати в тому, що вам всерівно прийдеться вибачатись, хочите ви цього, чи не хочете.
  Сподіваюсь на те, що ви ті коментарі понаписували не розуміючи що робите, тепер ви з легкістю вибачитесь, і ми залишимось хорошої думки одні про одних, можливо навіть ще й потоваришуємо, лиш попрошу вас про одне товарищ підполковник, не понаписуйте тут знову щось дурне вроді "мальчик-девочка", "опущениє нрави" і тд. Дякую за порозуміння, сподіваюсь що я вас не дуже сильно образив, не дивлячись на те, що ви нас дуже сильно образили....
 І щоби там не було, а Україна була, є і завжди буде, і на українській землі панувати буде виключно українець, адже ми живемо на нашій, Богом даній землі..." - написав Пугінський на ФБ.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.