Карантин карантином, а ліс крадуть – за розкладом - чергове свавілля на Закарпатті

Про це повідомляє громадський активіст Владислав Каменца." - Банда Бирковича працює... Як тільки лиш забрали керівника місцевої поліції Вурсту, поліціянти  "прозріли"... Чи на довго?!
 "Поліція Великоберезнянщини затримала вантажівку з лісом. Про крадіжку лісу повідомили мешканці села Стужиця.
 На автодорозі між населеними пунктами Стужиця- Загорб Великоберезнянського району працівники поліції вилучили вантажівку з незаконно зрубаною деревиною. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
 Як з’ясували поліцейські, чоловік у причепі машини перевозив близько 3 кубічних метрів лісодеревини хвойних порід. Під час перевірки виявлено відсутність чіпів на колодах, а товарно-транспортної накладної у нього взагалі не було.
 Місцеві жителі повідомляють, що ліс вирубувався на території УНПП (нацпарк), та за лінією інженерно-технічних споруд кордону. "Газ-66", яким транспортувався ліс, належить Чопському прикордонному загону. Це може свідчити про причетність  до злочину посадових осіб відділу прикордонної служби "Стужиця" та УжНПП.
 Наразі машину з лісом затримано та поміщено на арештмайданчик місцевого відділку поліції."
 P. S. Якщо б зараз пройти з ДЕІ по прикордонній полосі на території Ужанського НПП, я думаю, збитків було б на десятки мільйонів гривен." - пише Каменца на ФБ.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.