В Ужгороді бійці охоронної фірми «Легіон» безпідставно побили учасника бойових дій (ФОТО)

23 серпня о 21:00 в Ужгороді на вул. Панькевича біля супермаркету «Лечо» відбувся конфлікт між бійцями охоронної фірми «Легіон» та учасником бойових дій.
Працівники «Легіону» приїхали на виклик працівників супермаркету» Лечо», бо один з відвідувачів поводився неадекватно, курив у приміщенні та некоректно розмовляв з працівниками, на зауваження не реагував.
По приїзду працівники цього агентства вели себе вкрай агресивно, а потім просто налетіли на хлопця і почали бити. За даними очевидців, після побиття безпосередньо в приміщенні магазину охоронці вивели хлопця на вулицю і продовжили бити його там. Зауважимо, що ні в одній інструкції службовій, у жодному інструктажі подібні дії не допускаються. Такі дії не допускаються навіть працівниками поліції, крім випадків, коли це загрожує їхньому життю та здоров’ю.
Після сутички, знайомі хлопця спробували його забрати від охоронців на територію кафе, що знаходиться поруч. Але охоронці зайшли на терасу закладу, і там ще раз завдали ударів хлопцю та деяким іншим відвідувачам закладу, що взагалі неприпустимо, адже вони не надають послуги з охорони даному закладу, а значить порушили тим самим громадський порядок.
Саме в цей час учасник бойових дій зі своїми двома маленькими доньками прийшли в супермаркет за покупками і він зробив бійцям «Легіону» зауваження, що потрібно поводитись адекватніше, бо крім них біля магазину є інші люди і маленькі діти.
Бійці зреагували дуже агресивно, ганебно накинулись вчетверо на воїна, бо поодинці побоялися підійти враховуючи його фізичні дані і завдали йому кілька ударів. Його доньки дуже сильно злякались за тата та дуже голосно плакали. Згодом прийшла бабуся і забрала дітей, сказавши бійцям, що її син не для того воював, щоб вони тут займались безкарністю і коли закінчиться війна і наші хлопці повернуться додому, то запитають у них, чим вони тут на місці займались, поки вони захищали нашу Батьківщину.
На місце події було викликано поліцію, які приїхали і забрали всіх учасників інциденту на освідчення в Закарпатський наркодиспансер.
Згідно наданої нам інформації, боєць «Легіону» та учасник бойових дій були тверезими, а відвідувач, на якого було викликано охорону був в стані алкогольного сп’яніння. На нього було складено два адміністративні протоколи за порушення громадського порядку.
Ми також обурені такою поведінкою працівників охоронної служби «Легіон», адже не в залежності від того хто ти є , чи учасником бойових дій, чи просто громадянином Українич, вони не мають законного права так поводитись у громадських місцях.
В коментарях нашій редакції керівник служби охорони «Легіон» Каграманов Марат запевнив нас, що буде проведено внутрішнє службове розслідування і оцінка дій його працівників. Проте за нашою інформацією, ці охоронці досі працюють і «захищають» мешканців Ужгорода.
Надіємось, що правоохоронні органи не спустять це «на гальмах», як це нерідко буває, а притягнуть до відповідальності цих охоронців згідно закону України.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.