Скандал на КПП "Лужанка": жінка втекла з пункту пропуску на своєму ж автомобілі, перед тим намагаючись вивезти за кордон ухилянта і старовинну картину

У 00:15 по опівночі на виїзд з України по смузі руху "зелений коридор" на українсько-угорський кордон прибув автомобіль "BMW" третьої серії із чеськими номерами 9АN9177 під керуванням громадянки Чехії 29-річної дівчини Альони Яценко. 
У ході огляду авто митниками та прикордонниками було виявлено в салоні авто стару картину 1906 року без жодних документів. На картині жінка із складеними руками і погляд спрямований вгору. Автор невідомий. Авто було вирішено оглянути ретельніше і процесі у багажнику на місці запаски виявили спеціально виготовлений тайник, де знаходився громадянин 30-річний України Олександр Маркуш.
На чоловіка вдягли кайданки, а транспортний засіб заблокували. Протягом 4 годин жінка влаштовувала істерики на пункті пропуску: спочатку вдавала вагітну, потім билась головою у стінку, то нападала на митників із прикордонниками. 
О 4:00 ранку під час вилучення автомобіля поліцейськими громадянка Чехії лягла під колеса перешкоджаючи руху автівки. Поліцейський вийшов з авто, аби зафіксувати це і в цей час жінка заскочила автомобіль почала тікати з пункту пропуску в сторону України. 
Прикордонники на виїзді із КПП намагались зупинити жінку піднявши обмежувач із шипами, але жінка просто знесла його та шлагбаум на авто й зникла на шаленій швидкості. 
Словом, старовинна картина і ухилянт в кайданках залишились на пункті пропуску, а жінку на BMW так і не вдалось упіймати нічними вулицями Берегова.
Цю інформацію оприлюднив на своєму ТГ - каналі журналіст Віталій Глагола.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.