Двоє п'яних закарпатців побили патрульних поліцейських у місті Стрий: їм загрожує 5 років ув'язнення

В поліції Львівщини розповідають, що вночі 27 вересня у Львівській області у місті Стрий на вулиці Січових Стрільців поліцейські екіпажу зупинили автомобіль ВАЗ 2104 з порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів правоохоронці встановили, що водій, 32-річний мешканець Закарпатської області, перебуває у стані алкогольного сп’яніння.
Під час оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення водій та його пасажир, також мешканець Закарпаття віком 31 рік, поводились агресивно, напали на поліцейських та завдали їм тілесних ушкоджень.
На місце події прибули додаткові екіпажі відділу реагування, а також слідчо-оперативна група. Правоохоронці затримали зловмисників. В подальшому експертиза підтвердила, що обидва затримані перебувають у стані алкогольного сп’яніння.
Слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Окрім того, на водія «Лади» були складені адміністративні протоколи за ст.130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення та за ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.