В Ужгороді на хабарі "взяли" керівництво парку «Боздош» за нелегальне розміщення розважальних атракціонів

За отримання неправомірної вигоди у сумі 4100$ за розміщення приватним підприємцем в парку "Боздош" розважальних атракціонів без укладання відповідних договорів. Тобто, атракціони встановлюватись мали нелегально, а гроші в кишеню керівництва.
Затримали заступника директора комунального підприємства «Парк культури та відпочинку під замком» (КП «Під замком») Дмитра Свирида. 
Також проходить за матеріалами кримінального провадження проходить керівник парку «Боздош» Анатолій Ковальський. У ці хвилини в нього вдома проходять обшуки.
Дану інформацію оприлюднив Віталій Глагола на своєму ТГ - каналі, а ми будемо очікувати офіційної інформації від правоохоронних органів.
Нагадаємо вам, що Боздоський парк розкинувся на околиці центральної частини Ужгорода, на лівому березі річки Уж. Боздоський парк було закладено 1954 року на площі 58 гектарів. Він має форму неправильного напівовала, обмеженого з одного боку вигином річки Уж, а з іншого – Боздоською дорогою. Тут виокремлюють три основні зони: зелених насаджень, атракціонів і господарської діяльності.
Він має значну територію і є багатопрофільним рекреаційним об’єктом, призначеним для відпочинку місцевих мешканців та туристів, а також для проведення масових культурних заходів.
У парку обладнано  безкоштовний дитячий майданчик, також багато платних  атракціонів, більшість із них працює у вихідні. Окрім алей для прогулянок, є також надувна гірка, батут, різноманітні переходи, підвішені між деревами, гамаки, баскетбольний майданчик, прокат роликів та велосипедів. Узимку популярним заняттям відвідувачів є катання на ковзанах (заливають штучну ковзанку, діє прокат).  

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.