В Ужгороді на набережній двоє зловмисників побили і пограбували 53-річного чоловіка

Днями до одного із медзакладів міста Ужгород звернувся 53-річний чоловік, який повідомив, що його побили та пограбували невідомі. Це сталося пізно ввечері на Слов’янській Набережній.
Медики одразу повідомили про подію співробітників поліції. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що до потерпілого підійшли двоє невідомих йому осіб, нанесли тілесні ушкодження та забрали його мобільний телефон, банківську карту, грошові кошти та рюкзак. Після цього втекли з місця події.
Оперативники Ужгородське районне управління поліції негайно розпочали пошукові заходи: опрацювали прилеглу територію та вивчили записи з камер відеонагляду. За лічені години вдалося встановити особи грабіжників. 
Фігурантами виявилися 31-річний житель Мукачівського району та 38-річний ужгородець, які вже раніше були судимі за вчинення аналогічного злочину.

Підозрюваних у пограбуванні місцевого жителя затримали і в порядку статті 208 КПК України помістили до ізолятора тимчасового тримання. Речові докази працівники поліції вилучили і в подальшому повернуть потерпілому.
Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та вирішують питання щодо повідомлення затриманим про підозру. 
Слідство у справі триває.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.