В Ужгороді "на гарячому" затримали полковника ДСНС на хабарі

Як повідомляють місцеві ЗМІ, за 1500 долларів заступник начальника Головного управління ДСНС україни в Закарпатській області із запобігання надзвичайним ситуаціям, полковник Голиш Василь пообіцяв підприємцю надати документи щодо відповідності його об‘єкта вимогам пожежної безпеки.
Його затримали на гарячому 13 березня 2024 року в центрі міста Ужгород на площі Народній.
Йому інкримінують ч. 3 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою».
Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.
Як уже повідомляли раніше, Василь Голиш організував ціле корупційне коло разом зі своїм підпільником начальником Мукачівського РУ Євгеном Прасловим. Ними було створено ряд підприємств з оформленням на підставних осіб для надання послуг протипожежного призначення, таких як ТОВ МФ "Укртехнобез", ФОП Булеца Василь Васильович, ФОП Стирник Олександр Віталійович, ФОП Бацура Владислав Степанович. Доказом цьому стала перевірка працівниками власної безпеки ДСНС України, яка за два тижні роботи в області виявила порушень на понад 1 мільйон гривень і це тільки за 1 рік діяльності. Вся інспекція Мукачівського району і навіть інших районів була змушена працювати на даних хабарників
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.