В Хустському РТЦК побиттям та знущаннями довели хлопця до суїциду (ВІДЕО)

Інформацію та відео розмістила дівчина постраждалого. За її словами, хлопця викрали працівники прикордонної служби з готелю Виноградова. Вдягли кайданки та відвезли до ПП "Вилок", де почали звинувачувати у спробі незаконного перетину кордону.
У нього забрали телефон, документи та гроші. Прохання зателефонувати та надати адвоката ігнорували. Лише коли він підпише документ, пообіцяли дати телефон. Дівчина не могла встановити місце перебування хлопця. Врешті-решт він опинився у ТЦК міста Хуст. 
Хлопець зміг зателефонувати дівчині з невідомого номера та попросив про допомогу. Про те, що він у реанімації після спроби накласти на себе руки, дівчина дізналася від чужих людей. Як розповів їй хлопець, у ТЦК з нього знущалися, били та довели до самогубства. Вже після цього відвезли до лікарні.
А в прес-службі Закарпатського ОТЦК та СП повідомили: "Під час перебування на території РТЦК та СП, Хабаров Є. В. зайшов до вбиральні, де через деякий час його знайшов представник Хустського РТЦК та СП зі слідами крові та порізами на руках. Військовослужбовці ТЦК та СП надани йому невідкладну домедичну допомогу та викликали карету «швидкої допомоги»", — йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатського ОТЦК та СП.
Чоловіка доправили до Хустської міської лікарні. Лікарі зафіксували спробу суїциду. Проводиться службова перевірка.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.