ВАКС залишив без змін запобіжний захід меру Мукачева Андрію Балозі

Вищий антикорупційний суд 8 липня залишив без змін запобіжний захід меру Мукачева Андрію Балозі, якого підозрюють у продажі землі у центрі міста за заниженою ціною. Раніше він вийшов з СІЗО під заставу у 30 мільйонів гривень.Про це повідомили у Transparency International Ukraine.
26 червня ВАКС обрав меру Мукачева Андрію Балозі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб з можливістю внести 30 мільйонів гривень застави.
Захисники Андрія Балоги заявили, що йому неналежно повідомили про підозру, а також вона є необґрунтованою. За словами адвокатів, наразі немає ризиків, що мер Мукачева буде перешкоджати кримінальному провадженню, впливати на свідків та переховуватись від слідства.
"За твердженням захисників, угорський уряд нібито заборонив Балозі перетинати кордон з країнами ЄС. Проте прокурор наголосив, що підозру вручили належним чином, а на Балогу досі не вдягнули електронний браслет", — йдеться в повідомленні.
Нагадаємо вам, що мера Мукачева затримали співробітники СБУ та НАБУ 25 червня. Його підозрюють у зловживанні службовим становищем з метою продажу за заниженою вартістю земельної ділянки у центрі міста Мукачево площею понад 3 гектари.
А 26 червня вищий антикорупційний суд обрав меру Мукачева Андрію Балозі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб з можливістю внести 30 мільйонів гривень застави, але Андрій Балога сплатив заставу і вже давно перебуває на свободі.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.