На Закарпатті суд виніс вирок чоловікові за побиття і кидання камінням у сусідку

Уродженець села Колочава на Хустщині, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, побив та кинув камінням у свою сусідку.
Під час сварки він завдав їй два удари долонею в обличчя, а потім кинув у неї два камені, один з яких влучив у сідницю, а інший - у ногу. Про це йдеться у вироці суду.
«В судовому засіданні потерпіла пояснила, що ввечері 09 травня 2024 року вона йшла до тітки накосити траву, везла із собою тачку. Коли проходила біля будинку, побачила сусіда , який був у стані сильного алкогольного спяніння. Він підбіг до неї, почав ображати, наніс два удари долонею правої руки у її ліву сторону обличчя. Вона дуже злякалася, оскільки той у стані сп`яніння, дуже агресивний, та почала він нього бігти до сусіднього двору, та відразу відчула удари камінням по лівій нозі. Від ударів вона не падала на землю, свідомість не втрачала. Бачила, як підбігла до чоловіка його сестра, почала його відштовхувати, кричала, щоб не чіпав.Після цих подій обвинувачений до неї не звертався, вибачення не просив, вважає, що щирого каяття у його висловлюваннях немає», – йдеться у тексті.

Внаслідок нападу жінка отримала тілесні ушкодження, які кваліфікуються як легкі, що спричинили короткочасний розлад здоров'я. На сьогодні стан її здоров`я задовільний, лікування у Міжгірській лікарні проходила амбулаторно, оскільки на своєму утриманні має неповнолітніх дітей. 

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального проступку, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження) та призначив йому покарання у вигляді 220 годин громадських робіт.



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.