Бюро економічної безпеки на Закарпатті припинило незаконне виробництво сигарет


Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області викрили мешканця Тячівського району, який здійснював незаконне виробництво та розповсюдження сигарет.
Слідством встановлено, що чоловік організував нелегальне виробництво в домашніх умовах та залучив своїх родичів до незаконної діяльності. Назву, пакування та дизайн упаковок для сигарет, місцевий мешканець розробив самостійно і замовляв в типографії.
Спільники доставляли компоненти для виготовлення тютюнових виробів, приймали замовлення та перевозили контрафакт.
Для розрахунків з покупцями надавалися власні карткові рахунки.
Доставка сигарет без марок акцизного податку здійснювалася тільки перевіреним оптовим покупцям по всій Закарпатській області.
Детективи провели обшуки за адресами проживання фігурантів, в місцях здійснення незаконної діяльності та викрили організатора якраз під час виконання чергового замовлення та виготовлення незаконної партії сигарет.
Вилучено понад 7000 сигарет, подрібнений тютюн, сигаретні гільзи, приладдя для виробництва, пакування та інші необхідні компоненти.Також вилучено мобільні телефони та транспортний засіб організатора.
Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ч. 1,2 ст. 204 Кримінального кодексу України триває. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Закарпатської обласної прокуратури.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар