У Виноградові група підлітків нападає та б'є перехожих людей (ФОТО)

Вчора у соцмережах опублікували допис і додали фото, де повідомили що у Виноградові група підлітків нападає на перехожих людей, б'є їх і грабує. Із останніх випадків - жінка похилого віку, яка після побиття потрапила до лікарні.
"Доброго вечора!
З дозволу жінки, я хочу опублікувати це фото і поширити наступну інформацію:
Ця жінка також стала жертвою насилля. Сьогодні зранку вона потрапила в лікарню, і знаходиться в кімнаті з моєю сестрою. Її побили ті ж самі істоти, що і мою сестру! Зі слів жінки, вона прибирала під'їзд, їй заплатили якісь кошти. Ці тварюки слідили за нею, оскільки вже знають всі "гарячі" точки міста, стали її бити, душити, забрали кошти і втекли.Такі випадки, на жаль, не поодинокі, і ми не можемо залишатися осторонь. Важливо говорити про це, підтримувати постраждалих і боротися проти будь-яких проявів агресії та несправедливості. Завтра, ви або ваша дитина може стати черговою жертвою.
Ми не можемо мовчати, коли поліція, яка має захищати громадян, дозволяє собі такі неприйнятні дії! Закликаю всіх не залишатися байдужими до цієї ситуації. Нам необхідно об'єднатися і висловити своє обурення з вимогою справедливості. Якщо не відреагувати зараз, подібне може трапитися з кожним із нас. Пишіть заяви, звертайтесь до правозахисних організацій, поширюйте інформацію. Разом ми можемо домогтися змін!" - написала в соцмережі Фейсбук Ольга Капіца.




TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар