Чоловік загиблої жінки розповів, що Павло Нагірний був "несамовито п'яний" (ВІДЕО)

Родичі та адвокат потерпілих показали місце аварії. Гальмівного шляху на дорозі не видно. "Він навіть не намагався гальмувати. Я його тут бачив і він був дуже п'яним, дуже п'яним. Несамовито п'яний. Я з ним говорив. Але я не мав часу з ним ні розбиратися, ні говорити більше, бо тут жінка і діти мої всі лежали на землі", – розповів чоловік загиблої Віктор Пригара.

 

Поки свідки аварії рятували людей у легковику, джип поїхав далі. У чиновника, що був за кермом позашляховика, кров на вміст алкоголю так і не взяли, повідомив адвокат потерпілих. "Вночі його затримали працівники міліції і доставили в лікарню для освідчення. Але разом з тим з лікарні з невідомих причин він втік", – розповів адвокат родини Микола Гаврилець.

 

Знайшовся водій позашляховика лише над ранок і у несподіваному місці – у психіатричній лікарні, повідомили у міліції. Родичі загиблих певні, що винуватець ДТП намагається уникнути відповідальності. Окрім того, що він сам обіймає високу посаду, має ще й родичів у міліції. Правоохоронці підтвердили, що близький родич водія джипу справді співробітник Хустського райвідділу. Тим не менш у міліції запевняють, що ніякого тиску з приводу цієї справи на них не чинять. "Міліція розглядає всі ці питання в незалежності від того, хто де працює і хто з ким дружить", – заявив помічник керівника зі зв'язків із громадськістю Хустського МВ УМВС Сергій Шимон.

 

Проти водія позашляховика вже порушили кримінальну справу. Чи вдалося взяти в нього кров на аналіз, у міліції не зізнаються, посилаючись на таємницю слідства.

 

 

 

ТСН

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.