В Ужгороді напали на квартиру Василя Різака

Сам екс-губернатор Закарпаття Іван Різак заявляє про телефонні дзвінки-погрози на адресу старшого брата Василя:

"Погрози на адресу мого старшого брата професора Василя Різака (в тому числі про знищення його дітей і внуків) йшли з телефону 095 317 5508 (власник Різак Михайло Михайлович, а Валерій Штимак, якого підозрювали в замінуванні могили Різака Олексія, є його зятьом).

 

Вчора була чергова спроба нападу на квартиру , в якій проживає брат екс-губернатора Василь Різак. Вчасне реагування міліції дало можливість уникнути жертв , особливо зваживши, що в цей час в квартирі бути діти та внуки Василя Михайловича. Вбивці та замовники Олексія Різака ідуть на будь-які заходи, щоб заставити замовчати брата Василя, який є цінним свідком у справі цього злочину.

 

В заяві, зробленій у присутності слідчо-оперативної групи, екс-губернатор Різак попросив опрацьовувати всі версії нападу на його брата. Але за його оціночними судженями цей напад (а може провокацію) могли організувати полковник СБУ у відставці Лизанець, начальник відділу ТУ МНС Штимак, прокурор Ільчук, слідчий Лазар. Іван Михайлович детально обгрунтував свої підозри. На завершення екс-губернатор подякував оперативникам та медикам за допомогу.


Джерело:Світогляд

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.