Біля супермаркетів Закарпаття «працюють » злодії

Автостоянки біля великих супермаркетів—улюблене місце роботи для злодіїв, часто тут крадуть «гастролери» з інших регіонів. Кваліфікованому злодієві достатньо лічених хвилин, аби відімкнути машину за допомогою спеціального сканера чи відмички й поцупити з салону залишену безпечним господарем сумочку чи барсетку. Тож висновок напрошується один: не залишайте в машинах без нагляду коштовності, навіть якщо виходите ненадовго.

 

Черговою потерпілою днями стала молода ужгородка, котра приїхала за покупками в супермаркет у Новому мікрорайоні міста. Машину жінка залишила на стоянці біля магазину, а сама відлучилася за покупками продуктів хвилин на десять. При цьому залишила в салоні сумочку з грошима в сумі понад сто доларів, масивним срібним ланцюжком, флеш-картками й документами. Коли ж повернулася, то сумки в салоні вже не було… Невідомий зловмисник, скориставшись відсутністю власниці авто, відкрив іномарку шляхом підбору ключа й поцупив з салону сумку.

 

Потерпіла звернулася з заявою в міліцію й зловмисників розшукують, аби притягнути до відповідальності. Водночас міліція радить і самим громадянам бути уважнішими в плані збереження власних цінностей. Пам′ятайте, що злочину завжди легше запобігти, ніж потім його розкривати.


Джерело:УМВС України в Закарпатській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.